Slimme oplossingen die uw supply chain optimaliseren

Entrepot-C

entrepot-C vergunning

midl beschikt over een
volledige entrepot-C vergunning.

Hierdoor kunnen we goederen in opslag te nemen die nog niet in de Europese Unie zijn ingevoerd. Een uitkomst voor het transport van goederen die een herkomst en bestemming hebben buiten de EU. Door midl als ‘tijdelijk verblijf’ te kiezen, hoeven er geen invoerrechten afgedragen te worden.

midl beschikt over een volledige entrepot-C vergunning. Hierdoor kunnen we goederen in opslag te nemen die nog niet in de Europese Unie zijn ingevoerd. Een uitkomst voor het transport van goederen die een herkomst en bestemming hebben buiten de EU. Door midl als ‘tijdelijk verblijf’ te kiezen, hoeven er geen invoerrechten afgedragen te worden. Goederen die binnen de EU blijven, worden pas ingeklaard op het moment dat zij naar hun eindbestemming vertrekken. Voor u betekent het een lagere kostprijs en een gunstiger effect op uw kasstroom.

Value Added Logistics

Value Added Logistics

midl onderscheidt zich niet alleen doordat we u helpen om kosten te besparen, maar ook door extra waarde toe te voegen. We noemen dit Value Added Logistics, slimme oplossingen die uw supply chain verder optimaliseren:

e-commerce

e-commerce

Bent u actief op het gebied van e-commerce? Dan is een feilloze logistiek in dit grotendeels digitale proces een belangrijke schakel. midl heeft ruime ervaring met e-fulfilment werkzaamheden die naadloos moeten aansluiten op de eisen van uw organisatie.

Midl bv logistics
Postbus 40119
6504 AC Nijmegen
+31 24 750 3210

info@midllogistics.com
Bezoekadres
Bijsterhuizen 11-54
6546 AS Nijmegen