Wij voegen waarde toe aan uw supply chain

midl warehousing

Door onze ruime ervaring voegen wij waarde toe aan uw supply chain. Door kosten te verlagen, doorlooptijden te verkorten en lever- en voorraadbetrouwbaarheid te verbeteren.

midl biedt u de volgende oplossingen: In- en outbound logistiek, opslag, orderpick, value added logistics, douane- en KvK-afhandeling. 

Bij midl maken de mensen het verschil. Warehousing is bij ons dan ook een vak, een echt ambacht. Door onze ruime ervaring voegen wij waarde toe aan uw supply chain. Door kosten te verlagen, doorlooptijden te verkorten en lever- en voorraadbetrouwbaarheid te verbeteren. Al met al zorgen wij ervoor dat op al uw i’s puntjes komen te staan.

midl biedt u de volgende oplossingen: In- en outbound logistiek, opslag, orderpick, value added logistics, douane-afhandeling en KvK/ambassade- legalisaties.

Complexere warehousing

In sommige gevallen neemt de complexiteit van warehousing toe, bijvoorbeeld door houdbaarheidsdata of door toename van verschillende items en uitgaande orders. Onze specialisten weten uit ervaring welke valkuilen er zijn en bieden u hiervoor onder andere de volgende diensten aan:

midl wegtransport

midl wegtransport

Een strakke regie is van het grootste belang bij het nationaal en internationaal wegtransport. We houden hierbij één doel continu in het vizier: op tijd en efficiënt leveren van uw zending (zowel van pakketten als deel- en compleet ladingen). Dit maken we waar door een sterk (inter)nationaal netwerk van gerenommeerde transportbedrijven.

Een strakke regie is van het grootste belang bij het nationaal en internationaal wegtransport. We houden hierbij één doel continu in het vizier: op tijd en efficiënt leveren van uw zending (zowel van pakketten als deel- en compleet ladingen). Dit maken we waar door een sterk (inter)nationaal netwerk van gerenommeerde transportbedrijven. Afhankelijk van de aard van de goederen, de bestemming, het gewicht en andere specificaties, wordt de juiste partner voor uw transport ingeschakeld. Hierbij houden we u continu op de hoogte van de status van uw transport.

midl zeevracht

midl zeevracht

midl biedt wereldwijde diensten op het gebied van zeevracht. Voor elke bestemming en elk volume. Zowel voor import, export als voor volle containers (FCL) en deelvrachten(LCL). De geografische ligging van midl (Nijmegen) en onze douanevergunningen bieden u hierbij een groot voordeel omdat we hierdoor in staat zijn om de congestie in Rotterdam en Antwerpen te vermijden.

midl biedt wereldwijde diensten op het gebied van zeevracht. Voor elke bestemming en elk volume. Zowel voor import, export als voor volle containers (FCL) en deelvrachten(LCL). Uw transport wordt snel, adequaat en nauwkeurig uitgevoerd tegen zeer concurrerende tarieven.

Een extra groot voordeel voor u is de geografische ligging van midl (Nijmegen) en onze douanevergunningen. Hierdoor zijn we in staat om de congestie (vele opstoppingen) in Rotterdam en Antwerpen te vermijden. Indien mogelijk maken we uit milieu-overwegingen gebruik van de inland terminal in Nijmegen.

midl luchtvracht

midl luchtvracht

Waar ter wereld uw zending ook afgehaald of geleverd moet worden, welke goederen u ook wilt vervoeren, onze luchtvrachtspecialisten hebben alle kennis in huis om uw transport strak te regisseren. Ook wanneer luchtvracht niet voorzien is, biedt midl logistics u snel een passende oplossing tegen zeer concurrerende tarieven.

Snel, flexibel, efficiënt en betrouwbaar. Dat is luchtvracht bij midl logistics. Waar ter wereld uw zending ook afgehaald of geleverd moet worden, welke goederen u ook wilt vervoeren, onze luchtvrachtspecialisten hebben alle kennis in huis om uw transport strak te regisseren. Ook wanneer luchtvracht niet voorzien is, biedt midl logistics u snel een passende oplossing tegen zeer concurrerende tarieven. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen in de wetenschap dat wij doen wat we hebben beloofd: leveren.

midl douane

midl douane

Geen tijd om uw douanezaken zelf te regelen? Onze douanespecialisten verzorgen uw douanezaken graag voor u. midl is volledig AEO-gecertificeerd, wat inhoudt dat we over de vergunningen beschikken om nagenoeg alle voorkomende douanezaken uit te voeren. Hierdoor kunnen we de benodigde documenten, die noodzakelijk zijn voor een efficiënte logistieke oplossing, zeer snel voor u regelen.

Geen tijd om uw douanezaken zelf te regelen? Onze douanespecialisten verzorgen uw douanezaken graag voor u. midl is volledig AEO-gecertificeerd, wat inhoudt dat we over de vergunningen beschikken om nagenoeg alle voorkomende douanezaken uit te voeren. Vanwege deze certificering kunnen we de benodigde documenten, die noodzakelijk zijn voor een efficiënte logistieke oplossing, zeer snel voor u regelen.

Midl bv logistics Postbus 40119
6504 AC Nijmegen
+31 24 750 3210

info@midllogistics.com
TESTER Bezoekadres
Bijsterhuizen 11-54
6546 AS Nijmegen